Nervvrak

Imorgon är det vägning för period 4. JAG ÄR SÅ HIMLA NERVÖS..
känns som att jag kommer ha gått upp i vikt..
har jag gått upp i vikt så får jag inte väga mig påtvå perioder.
NERVÖST :( !


-Kram Li

Update: Sitter och vrider på mig. Är trött, kan inte sova. Vägning... imorgon. Kommer ha gått upp. FAN. Ellie svarar inte i telefon.. har panik. Ellie om du ser det här så RING MIG. Känns som att jag ska försvinna bort tills det enda som finns kvar är mitt tjocka skal.

In och ut, ut och in

Idag har inte varit en överdrivet lyckad matdag! Kanske är jag naiv som försöker intala mig själv att jag klarar att leva helt utan preparat som effedrin m.m.? Jag vet inte..

*200 g wokgrönsaker= 60 kcal
*Santa Maria taco sås~ 15 kcal
*1 Cup a Soup tomat och basilika= 65 kcal
*1 äpple~ 100 kcal

Alltså 240 kcaler redan och klockan är bara 17.00.. kristus. Ellie kommer inte bli glad :( Appropå det så måste jag nog ringa henna nu och berätta att jag ätit trots att jag sa att jag inte skulle göra det! Men inget mer idag får det blir!

Tränat har jag inte gjort.. det enda jag gjort idag är att gå på en lektion i skolan och sen träffa Ellie på en snabbfika för att sedan gå hem och sova tills nu! Sov inte inatt så det var sköööönt! Kanske en PW ikväll om Ellie kännerför det?

Jag har ett extremt sug för att bli cpfull ikväll! Vi får se hur det blir med den sen.

Btw så räknar varken jag eller Ellie alkohol till våra dagliga kcaler för det är en LIVSNÖDVÄNDIGHET ;) !

Den gångna dagen

Vid 17.15 så träffade jag Ellie i stan. Egentligen så vlle jag bara hem och dö men ICKE! Dö det kan man göra efter att man tränat, för det var precis vad vi gjorde! Eller snarare, dö det kan man göra när man blivit smal!

Dagen var fylld med ångest och skit men det var allt som allt en ganska skön dag för jag skolkade alla lektioner förutom en. Way to go Li! -.-

Nu ska jag rusa iväg! Ellie kom ihåg att jag har ett vakande öga på dig så inga dumheter nu!

Puss Li

Lightningbugs

Ojojoj vad irriterande :D ! Dom håller på o bygger i huset så jag vaknar av att det låter och bonkar runt omkring i alla lägenheter typ! Sen så får jag självklart inte använda duschen eller sätta på någon kran! KUUUUUL! tack och lov så bastade jag och duschade på gymmet igår med Ellie och det var jättemysigt :D ! (vi fick låna balsam av en främling :P )

Jag ska äta idag, jag vet bara inte vad. Spåren av otton finns kvar i mig och jag vet exakt hur min kropp fungerar och hur den svarar på olika träningsmetoder med och utan mat. Som att jag tränar så mycket som jag gör så är fasta ingenting för mig. Dock så behöver jag inte äta mycket, kanske kör på samma som Ellie idag och köper en burk av Icas mucho bra minimajs ^^ ! Vi ska träna box som dårar idag! Det ser jag fram emot tror jag.. vi börjar träna vid 6 och jag slutar skolan vid 5. Iiiiiinte lika kul!


-Li

Fireflies

Åh va härligt det var med cykel igår, var ovanligt taggad och basta efter var galet underbart!
Kanske var jag så taggad för lyckades p.g.a hetsar utan komp gå upp några äckel hekton under andra perioden. Så nu måste jag gå ner minst 1.6kg tills på söndag.
Minns inte om jag och Li ändrade det innan eller efter vi la upp vägningsreglerna. Men det är iaf så att ifall man har gått upp under en period får man fortfarande inte väga sig på två perioder men man måste dessutom gå ner dubbelt så mycket som de du senast gick ner.

Eftersom jag har varit så fet så bestämde jag mig för att påbörja tredje perioden med en tvådagars fasta också. Har inte ätit sen i Söndags ca13:00. Så kommer antagligen äta något innan boxen idag för att jag ska palla med att träna ordentligt. Minimajs kanske? :)

Dagens lista :
-Jobba till elva
-Dra till lektion som börjar runt ett
-Göra klart en sjuktsnygg design till bloggen
-Träffa Li och kanske få bzp (hoppashoppashoppas)
-Boxas!! <3


(ska försöka palla koppla in min externa någon dag så blir det lite fina bilder också ;) )



-Ellie

Dagens

Idag tränade jag och Ellie en timme Cyckel. Vi har båda gym kort på samma ställe så det är alldeles perfekt. Dock så kunde jag inte träna till max för jag har så himla mkt problem med min mage och jag fick stört ont av ansträngningen av att cyckla (man använder ju änev sina magmuskler.) Enda sedan ett gympass för ca 1 månad sen då jag fick vad jag tror var en muskelinflamation till följd av överansträngning så har jag haft stora problem med magen. Även innan såklart men nu har det blivit så extremt. Jag svullnar i hela övre delen av magen. Jävla bulimi alltså. Det kommer inget gott ut utav det.

Jag gick bara på min första lektion idag för sen fick jag ett ryck (inte ett ivanligt sådant) och skolkade resten av dagen och åkte in till stan där jag träffade Ellie och sen så gjorde jag lite småshopping också. Hä hä.



Just nu är det ruggigt många tankar som virvlar i mitt huvud.. jag försöker göra allt för att tänka på annat. Bl.a. så pratar jag och Ellie på msn.. försöker undvika dom tankarna som vill komma upp till ytan.

Planerar morgondagen. Halv portion havregrynsgröt med kanel till frukost kanske? Sen skola för att sedan åka direkt och träffa Ellie för att åka och träna!

-Li

Ellie

En perfekt anorektiker. Inte än, men jag kommer bli. Ett steg i taget.
Vem är Ellie? Ellie är allt jag inte varit på väldigt, väldigt länge. Jag lämnar därför allt gammalt och litar helt och fullt på henne. För hon kan lyckas där jag failade, hon blir en ny början.

För vad har hänt? När jag tittar mig i spegeln känner jag inte igen mig själv längre. Ansiktet är svullet, låren dallrar och var i helvete har mina nyckel- och höftben tagit vägen? Det var inte länge sedan dom var tydliga, men nu gömmer dom sig där under allt fett, under all mat.


Skolka. Träna. Svälta. Jobba. Träna. Hetsa. Nu ska hetsätningarna, skolkningen och fettet bort.

Allt gammalt är glömt.


Det var länge sedan jag behövde ljuga för någon familjemedlem eller någon som stod mig nära. Jag har skött allt själv. Inga jobbiga frågor. Bara oroliga blickar i ryggen. Men för ungefär ett halvår sedan var jag tvungen att ljuga igen. Kan inte ens gissa hur många gånger jag önskat att jag slapp. Så många gånger jag ångrat att vi aldrig blev tillsammans. Det är hemskt. Lögnerna och när lögner inte funkar och maten åker ner i halsen ändå. Jag hoppas det är värt det.

Li+Ellie=sant. Japp så är det. Vi gör det här nämligen tillsammans. För varför i helvete träffades vi annars? För att ha ännu en person att ljuga för? Nej. Vi ska bli smala. För vi kan.
Det härliga med Li är att hon kan skälla ut en på riktigt. Hon säger sanningen. Den sanningen man egentligen inte vill höra men som man MÅSTE höra.
Nu träffas vi nästan varje dag, hör av varandra så ofta som möjligt. Skäller när den andra ätit något man inte får, pushar när orken knappt räcker till, peppar när man är låg. Tränar, svälter och festar tillsammans!<3



Ellie (100328)-
18år. Vegan. Tankspridd. Festar. Jobbar. Pluggar. 172cm. Katter. Stora hundar. Djur. Piercingar. Tjock.
-Ellie

Upplägg för vägning

Att väga sig varje dag är nog något som dom flesta gör. Vågen ropar på en. Skriker. Klagar och tjuter. Man dras till den. Vi brukar båda väga oss efter varje mål och några tusen gånger däremellan. Vakna under natten.. MÅSTE VÄGA SIG! Kanske har siffrona ändrats? Och ja oftast så har de ju det.. men är dom siffrona rätt? Mår våra psyken bra av att tro att vi gått upp i vikt när det egentligen kanske bara är vätska och slaggrester som spelar oss ett spratt.

Hur jobbigt det än är så tog vi ett beslut. Vi får bara väga oss var tredje dag. Väger man sig t.ex. på måndag morgon klockan 10.15 så får man sen inte väga sig förän torsdag morgon 10.15. Dessa tre dagar kallar vi för perioder och efter varje period så MÅSTE vi ha gått ner i vikt. Vare sig det är ett kg eller ett hekto så ska vågen vissa neråt, neråt neråt. Har vi inte gått ner i vikt efter en period så får vi vägningsförbud under 2 perioder. Det är alltså ett rent helvete att gå så många dagar utan våg så man pushar sig själv neråt.

Imorgon är det vägning. Nervöst.

Li och Ellie <3

Li

Hur ska man sammanfatta mitt liv? Det blir så svårt när man ska sammanfatta det i en text. Punktlista?

Jag var anorektiker med tendens till ortorexi.
Jag var smal.
Jag såg det inte.
Jag blev smalare.
Förlorade allting.
Kunde inte röra mig utan att vilja säcka ihop.
Kroppen gick sönder.
Tvångsinlagd.
Fet.
Fetare.
Överåt.
Bulimiker.

Nu har jag varit fast här uppe och inte kunnat ta mig ner i snart 2 år. Den massiva viktuppgången tog även den hårt på min kropp. Tränar som en blådåre.. försöker. Jag gick lyckades gå ner 10 för att sedan gå upp 12 igen. Min vikt är en reflektion av mitt psyke.

För ca 1 år sen träffade jag flickan bakom sitt nyfunna alter ego Ellie. Klickade det gjorde vi och jag tror då bannemig inte jag hittat någon som är så lik mig på så många vis men ändå så olik.

I början flöt allting plötsligt på. Tills vi blev för bekväma med varandra.. började lura varandra.. ljuga om vad vi ätit.. ätit bakom ryggen! Nu ska vi vända det här igen. Vi ska tillbaka. Med våra nya alter egon som reflekterar som bättre jagen.. dom vi snart ska och vill bli så ska vi bli dom perfekta anorektikerna.



xoxo Li

Perfect Alter Egos

Vi tröttnade på alla pro anas, all falskhet och idioti. Ni har antagligen sätt oss på alla forum och kanske läst våra bloggar. Nu tänker vi börja på nytt, ni får aldrig veta vilka vi är - nu har vi nya alter egon. Li och Ellie, som ska sträva efter att bli dom perfekta anorektikerna.

Välkomna till våran blogg.

RSS 2.0