15:21

Tränade cykel+core och visst det känns helt okej. Men vill vara helt slut. Inte kunna röra en muskel. Vill känna att fettet försvinner. Hoppas på att Li är på ett box pass imorgon och att vi då kör gärnet! Måste bli smalare. MÅSTE.

Innan jag åkte åt jag en banan (~120kcal) och en brödskiva (~100kcal). Sjukt onödigt. Så därför får det bli det enda idag, och inget imorgon heller. På måndag tror jag att jag ska köpa en burk kikärtor och äta det. Planerar nogrannare imorgon när jag vet vad jag ska göra i veckan.

Peace love skinny
Ellie

Train!

Nu ska jag springa till bussen för att åka och träna! Snart är det tävlingsdags också så jag förbereder mig lite för att komma in i vanan att träna igen.
Ta hand om er<3
Puss
Ellie

Hemma

Nu är jag tillbaka och redo att starta!
Li

You float like a feather

Galna humörsvängningar idag. Nu sömntablett och förhoppningsvis sova.

PUSS
Ellie

Quote

"I’m quite harmless now you see. To you. And now nobody can hurt me on the inside. I have this trick—anything you can do to me, I do to myself already. And I hit harder than you ever could."

Tror det är från en bok som ska heta "Second Star to the Right",  ska leta efter den på biblioteket imorgon tror jag.

Peace Love Skinny
-Ellie

-10kg först!

Har lagt upp en tävling på anamiatävlingsblogg. Anmäl er ffs! ;)

Tävlingen:
Tävlingen är öppen för anmälningar t.o.m den 2:a juni så börjar vi tävlingen den 3:e juni och kör tills någon vinner.
Det handlar alltså inte om att gå ner så mycket som möjligt under en viss tidsperiod utan det är den som först går ner tio kilo från sin startvikt som vinner! Man måste uppdatera sin vikt minst en gång varannan vecka, det är väldigt sällan så det bör kunna hållas. Gör man inte det måste jag tyvärr ta bort er från tävlingen.
Träning och mat sköter man hur man vill! Men tänk att alla är perfekta så du kan inte slappa om du vill vinna!

Kanske, kanske kommer det finnas ett pris i potten för vinnaren ;)

Summering:
-Den som går ner tio kilo först vinner.
-Sista anmälningsdag 2:a juni
-Viktuppdatering minst en gång varannan vecka.
-Mat/träning gör du hur du vill med
ANMÄL NU <3

12:47

Saknar Li. Känner mig ensam som fan fastän jag umgåtts med vännerna varje dag

DagensDagens

Frukost: /
Lunch 12.30: soppa 24kcal [x]
Mellanmål 16.30: en halburk minimajs 17kcal []
Middag 20.30: Egenlagad tomatsoppa max50kcal (har ju inte gjort den än så vet inte exakt, uppdaterar det senare []
Övrigt/oplanerat - 2stackers

Måste hitta mina skor så jag kan träna idag också!
Fastan gick sådär förresten. Bröt den igår för jag hade i spenat i min buljonsoppa dum som jag var

Puss .Ellie

Planering:

NU ÄR DET STENHÅRD PLANERING SOM GÄLLER:
11.10 1/2 port gröt med kanel
14.00 1 påse mcdonalds-morötter
15.00/16.00 2 mandariner
Middag 1 cup a soup
detta ska jag klara!

/Li

Update my life

Oj skevt inlägg det blev. Ursäkta för det! Skulle egentligen bara lägga upp som utkast först men råkade publicera och då kan jag lika gärna låta det vara kvar.

Haha blev medlem på självmords chatten igår. Försökte få reda på om/hur man kunde ta livet av sig med propavan men det var lite olustig stämning så jag pallade inte fråga. Men det verkar som om det är nästintill omöjligt. Måste ta hur många som helst tydligen.
Stackers är ju ett alternativ, men fatta hur dåligt man måste må av dom? Nä, vill inte dö så och inte heller bli hittad så.
Får fortsätta kämpa ett tag till alltså. Mäter mig varje dag nu för att få någon sorts uppfattning av hur mycket man ska räkna med.

Men ska man försöka ta sig till skolan iaf?

Kram
Ellie

Ojdå

Jag lever (inte)
kram Li

Bakis

Bakisångesten är ju total. Li har antagligen värre. Men fan skiten är inte mysig i vilket fall som helst. Vill bara dö. MEN ICKE. Stackers och sen ta mig upp ur sängen och leva. Fan helvete.

-Ellie

Natt

MIN VÅG ÄR BORTA?!
Kan ju fan inte fråga efter den heller.... FITTA.
Vafan ska jag göra?
Får börja mäta mig istället. Fan va jobbigt. Vet inte heller vad man ska försöka satsa på heller -1cm i veckan? Eller är det för mycket? Är det någon som vet rimlig cm nedgång per vecka? PANIK.

-Ellie

17 Maj 2010

Måndag: Fasta från kl10.00
Tisdag: Fasta
Onsdag: (bryter fastan tidigast kl10.00) En burk kikärtor
Torsdag: Buljongsoppa och stekt zucchini+morötter

Såhär hoppas jag att min vecka ska se ut. En 48h fasta känns bra att ha med i planeringen. Uppdateringarna ska börja komma tillbaka också! Och kolla alla era bloggar, någon som har några tips på bra äs-bloggar förresten? SKRIV!

Uppdaterar senare med träningsplan också!

Think thin!
-Ellie

Ursäkta

Ursäkta att vi är så sega på att skriva o svara! Jag (LI) har festat gärnet sen i tisdags och även Ellie har varit riktigt igång senaste dagarna!

Kram Li och Ellie

SUNSHIIINE

Fasta idag och jag är super pepp! Har ätit en funlight-glass 2kcal resten av dagen blir vatten! Superawesome!
Hoppas ni tar hand om er<3 Idag blir en bra dag!
-Ellie

Vakna

Är så fruktansvärt trött på pojken. Är så fruktansvärt trött på att allt vi gör är att bråka, för vafan bråkar vi om? SKITSAKER! Alltid är det jag som backar för att jag inte orkar mer. Men det är ju såklart inte därför utan nej det är för jag insett att jag har haft fel hela tiden och nu vill jag bara inte erkänna det så nu "ger jag upp". Jag tävlar visserligen i allt men inte fan tänker jag så hela tiden.
Det var dagens i-land problem det.

Maten idag har inte gått bra men inte heller dåligt. En mjukstart på period 2.1 typ. Imorgon blir det dock hårda tag igen. Fasta tillsammans med Li. Vi ska ivääg! Festa som dårar ska vi allt göra! Tänker stänga av hela yttrevärlden och bara leva där.
-Ellie

PERIOD FUCKING 2.1

HELL YEAH!! Är lika fet som period ett men FUCK IT nu MÅSTE jag sköta mig i en och en halv vecka för då jävlar smäller det!
Nu gäller det att TAGGA! Inga fetton är välkommna för nu ska vi bli smala!

PUSS OCH KORV
-Ellie

Den stora dagen

Igår var det en stor dag för mig! Ett stort steg tog jag! Jag tänker inte berätta varför för det hela blir så jävla obviuous då ;P ! Var med Ellie på kvällen och vi hade jättekul trots att mina två bästa vänner totaldumpade mig och drog till med några ursäkter. Vare sig dom var sanna eller inte så visste jag att det skulle bli så =( .. men men! Ellie var awsome iaf och vi hade jätte jätte kul!

Det blev dock en oundviklig ätar dag igår men det tänker jag fan inte älta över nu! Nu ska idag gåå.. det kommer antagligen att göra det också för mitt schema är fullspackat! Jag äter alltid om jag ät uttråkad eller ointe har något att göra. Uttråkad lär jag dock vara idag men tid för mat kommer inte att finnas!

Nu måste jag rusa till skolan, PUSS

-Li

ÄTARdag

2 knäckebröd
2 saladsblad
6 skivor gurka
salt

2 sojakorvar
2 dl rotfruktsputt
1 ½ msk ketchup
1 ½ msk senap

10 digestivekex

KUK

Li


Se på fan o hans moster

hur har jag kunnat gå ner 1.4 kg av igår? Det är ju helt absurt! Har nya stackers nu iaf, fick dom en min bästa tjejkompis som mådde för dåligt av dom medan jag egentligen tycker att dom är lite för svaga. Intressant hur olika ens kroppar är egentligen, bzp som jag typ dog av kunde hon ta ganska lätt! Vet inte om jag ska ta stackers nu för att försökra mig om att allt blir bra, än så länge kan jag klara mig utan men det kommer vara en liten familjegrej hemma ikväll där jag lär bli tvungen att äta. Tar jag bara en stakcers ikväll då så lär jag ju kunna äta mycket mer kontrollerat men tar jag två så lär jag inte kunna äta en tugga osv xD ! Det blir nog bra...

-kämpa på, kram Li

herregud

Vill siva, klockan är bara 2i0 över 11. Kommer inte att kunna sova, har tappat bort mina propavan! KLANT! Idag har jag ätit så så så mycket... IGEN. Imorgon blir det stackers sen fr vi se om jag lyckas träna på det.

5 dl chilinötter
2 dl lösgodis
5 dl spagetti med zuchini och soyagräddsås
2 tomater
½ vit baguette

träning nej. spya nej. viktuppgång ja.

mat imorgon nej. spya imorgon nej. viktnedgång ja. träning ja.

Om jag inte kan sova efter windtalkers så ska jag göra träningsvideorrna som Ellie la upp.

-Natti, Li

RSS 2.0