Våg

Lovade mig själv att inte väga mig på hela sommaren. Mest för att slippa ångesten. Hatar ångesten. Har hållt mitt löfte än så länge.. men nu vill jag fan väga mig. Få se mitt hemska fett skrivet i siffror. Inga kläder passar längre.
Li

Efedrin

Äntligen, vårt efedrin har kommit, tog en för 15 minuter sen. Dom ska vara 60 mg... ännu ingen effekt... hmm... om inger ar hänt om 20 min så tar jag en till. Händer inget då så blir jag arg som en riktig ponny! DETTA SKALL VARA RÄDDNINGEN ;D !
Snart träffa Svartin och utbyta leksaker och dricka kaffe en snabbis innan middag med familjen. Förhoppningsvis har skiten kickat in tills dess och jag slipper onödigheter så som middagar brukar innebära!
Imorgon träffar jag Ellie för första gången på ett tag (jag har inte varit nåbar på dryga två veckor) ska bli mysigt men även läskigt. Har hon någonsin sätt mig såhär tjock ???
-Li

När man bara vill dö

.

Count

Min inaktivitet kan nu skyllas på att min dator är sönder. Suger så jävla hårt.

Dagens planering:

Frukost (omg det är sant):
  • ½äpple
  • 100g soyghurt
  • kanel
Lunch:
  • ½brk kikärtor
  • rödlök
  • kryddor
Middag:
  • 1/3brk salsa
Får se hur mycket jag kommer hålla mig till planeringen. Såg väldigt mycket ut när jag skrev ner det här ._.

-Ellie

Save

Orkar jag?

Söndags mål

Ett enkelt mål. Träna.

12.00

Shit helvete. Min mamma och min brorsa ska komma på besök och typ "luncha" hemma hos mig. Jag har bara linser, buljong och herico verts hemma så jag kan inte laga något. Men mamma sa att dom skulle TA MED SIG något. FUCK.
Men det ska gå. Det ska gå. Det är bara att säga nej.

Jag tänker bli smal. Då finns det inga undantag.

Updaterar igen efter dom varit här.

PUSS -Ellie


Gårdagens:
2 Vitamin Well Focus (2x85)
1 tunnbröd (110)
Totalt: 280

Focus

Sitter och dricker en vitamin well focus på kafferasten. Fyfan vad trött jag är. Men nu är det helg iaf! Li är bortsprungen så jag får ta och hitta på något annat. Någon som bor i sthlm och vill ta en öl i helgen?

Just a little less needy

Den där Leroy har lyckats övertala mig till att köpa biljetter till Medeltidsveckan! Så nu måste jag gå ner i vikt på riktigt för orka vara tjock då.
Har dock inte kommit på någon plan än men det löser förhoppningsvis sig, ska ju få effe snart också!
-ellie

Nu

Vi fastade igår, vi fastar idag. och två dagar till framöver.
Kram Li och Ellie

RSS 2.0